De fotoclub streeft ernaar om jaarlijks een aantal keren met elkaar een fotografisch interessante plek te bezoeken en daar foto’s te maken. Zo werd o.a. een vlinder/orchideeëntuin in de Noordoostpolder bezocht, werden zandsculpturen gefotografeerd, we waren in Utrecht voor een “Utrecht By Night” fotosessie en gingen een zaterdagmiddag naar Almere “Tussen de Vaarten” en aansluitend richting het Weerwater om de Skyline van Almere-Stad te fotograferen. Er werden uitstapjes gemaakt naar de Oostvaardersplassen, we zwierven door het levendige centrum van Rotterdam waar we o.a foto’s maakten in en bij de Markthal, in de bibliotheek en op de Erasmusbrug. Ook bezochten wij het historische stadshart van Amersfoort en maakten een rondgang door de vestingstad Naarden. 

Hieronder zijn de foto’s te zien van een urbex-fotografie-sessie op het Hembrugterrein bij Zaandam en van een middag architectuurfotografie op de Zuidas in Amsterdam, de interieurfoto’s, gemaakt in het Hiltonhotel in Amsterdam en in Soestduinen, de Eempolder, de schilderachtige binnenstad van Harderwijk, in en rondom het Muiderslot en ons meest recente clubuitje naar het Waterloopbos.

Geweldige foto’s van onze clubuitjes

Hier zijn de foto’s van onze clubuitjes! Geniet van de herinneringen en de gezelligheid die we samen hebben gehad. Bekijk de foto’s en laat ons weten welke momenten jou het meest bijblijven. Veel plezier met het herbeleven van deze onvergetelijke clubuitjes!