Clubuitjes

De fotoclub streeft ernaar om jaarlijks een aantal keren met elkaar een fotografisch interessante plek te bezoeken en daar foto’s te maken. Zo werd o.a. een vlinder/orchideeëntuin in de Noordoostpolder bezocht, werden zandsculpturen gefotografeerd, we waren in Utrecht voor een “Utrecht By Night” fotosessie en gingen een zaterdagmiddag naar Almere “Tussen de Vaarten” en aansluitend richting het Weerwater om de Skyline van Almere-Stad te fotograferen. Er werden uitstapjes gemaakt naar de Oostvaardersplassen, we zwierven door het levendige centrum van Rotterdam waar we o.a foto’s maakten in en bij de Markthal, in de bibliotheek en op de Erasmusbrug. Ook bezochten wij het historische stadshart van Amersfoort en maakten een rondgang door de vestingstad Naarden. 

Hieronder zijn de foto’s te zien van een urbex-fotografie-sessie op het Hembrugterrein bij Zaandam en van een middag architectuurfotografie op de Zuidas in Amsterdam, de interieurfoto’s, gemaakt in het Hiltonhotel in Amsterdam en in Soestduinen, de Eempolder, de schilderachtige binnenstad van Harderwijk en ons meest recente clubuitje in en rondom het Muiderslot.

__________________________________________________
Clubuitje Muiderslot Oktober 2022 :


Clubuitje Muiderslot 2022

Een gezellig middagje foto's maken in Muiderslot met als afsluiting een borrel.
__________________________________________________
Clubuitje Harderwijk Mei 2022 :


Clubuitje Harderwijk 2022

Een gezellig middagje foto's maken in een prachtig dorpje met als afsluiting een borrel.
__________________________________________________
Clubuitje Eempolder mei 2021 :


Sinds lange tijd eindelijk weer een clubuitje, natuurlijk moest het wel een situatie zijn waarmee we niet de regels overtreden, dus was Eempolder een prima locatie waar we verspreid aan de slag konden en op gepaste afstand bij elkaar konden komen.
De resultaten zijn weer geweldig, het kan ook bijna niet mis gaan als je 's morgens vroeg in de ochtend mist aan de slag gaat in zo'n natuurgebied.
__________________________________________________
Clubuitje HILTON-Soestduinen september 2019 :


Hilton Soestduinen

Gezien het vorig jaar in Amsterdam zeer goed was bevallen om foto's te maken om en in een Hilton hotel zijn we dit jaar naar Soestduinen gegaan.
__________________________________________________
Clubuitje Zuidas oktober 2018 :


Een zakendistrict in opbouw aan weerszijden van de Ringweg-Zuid in Amsterdam. Station-Zuid ligt in het midden.

[VIDEO]
__________________________________________________
Clubuitje HILTON-Amsterdam februari 2018 :


Hilton Amsterdam, een iconisch en historisch hotel. Een zeer warm, gastvrij en bijzonder smaakvol onthaal voor de 11 Flevofotografen door de algemeen manager Alessio Colavecchio en marketing coördinator Anna van den Berg. Doel: eigen foto indrukken maken van het hotelwezen van Hilton Amsterdam. Achter de schermen, de mensen die Hilton maken: de portiers, de baliemedewerkers, bedienend personeel, barmedewerkers, technisch medewerkers, koks en keukenmedewerkers. Maar achter de schermen is ook de tuin, de technische ruimtes, de keuken, de vergaderzalen, het dak. En…… Hilton is natuurlijk ook Suite 702, de John & Yoke Suite, in 1969 start van de wereldbekende “Bed-In” for peace en suite 301, de Van Gogh Suite, geinspireerd op de “Sterrennacht “ en “de Slaapkamer”.
__________________________________________________
Clubuitje HEMBRUG-terrein november 2017 :


Een voormalig defensieterrein. Middelpunt van de Stelling van Amsterdam van 1895 tot 2003 vestigingslocatie voor een wapen- en munitiefabriek. Het is een afgesloten, onbekende wereld in Zaandam en eens de werkplek voor duizenden mensen en van grote sociale betekenis in de regio. Een gebied dat in rap tempo verandert in een industrieel landschap dat bruist van activiteit. Het Hembrugterrein is een van de steeds schaarser wordende plekken in Nederland waar urbexfoto’s kunnen worden gemaakt. De prachtige urbexbeelden van 15 Flevofotografen laten dat hier te zien.