Clubuitjes

De fotoclub streeft ernaar om gedurende het lopende jaar minimaal 2 maal een fotografisch interessante plek te bezoeken en te fotograferen.
Zo werd o.a. een vlinder/orchideeëntuin in de Noordoost Polder bezocht, werden zandsculpturen gefotografeerd en werd de Utrechtse binnenstad gefotografeerd tijdens een Utrecht By Night fotosessie. Er werden uitstapjes gemaakt naar de Zaanse Schans, de Oostvaardersplassen, Rotterdam en Almere.

Hieronder zijn de foto’s te zien van een fotografiesessie urbex-fotografie op het Hembrugterrein, van een middag architectuurfotografie op de Zuidas Amsterdam en van de interieurfoto’s, gemaakt in het Hiltonhotel in Amsterdam en Soestduinen.

__________________________________________________
Clubuitje HEMBRUG-terrein november 2017 :

Een voormalig defensieterrein. Middelpunt van de Stelling van Amsterdam van 1895 tot 2003 vestigingslocatie voor een wapen- en munitiefabriek. Het is een afgesloten, onbekende wereld in Zaandam en eens de werkplek voor duizenden mensen en van grote sociale betekenis in de regio. Een gebied dat in rap tempo verandert in een industrieel landschap dat bruist van activiteit. Het Hembrugterrein is een van de steeds schaarser wordende plekken in Nederland waar urbexfoto’s kunnen worden gemaakt. De prachtige urbexbeelden van 15 Flevofotografen laten dat hier te zien.
__________________________________________________
Clubuitje HILTON-Amsterdam februari 2018 :

Hilton Amsterdam, een iconisch en historisch hotel. Een zeer warm, gastvrij en bijzonder smaakvol onthaal voor de 11 Flevofotografen door de algemeen manager Alessio Colavecchio en marketing coördinator Anna van den Berg. Doel: eigen foto indrukken maken van het hotelwezen van Hilton Amsterdam. Achter de schermen, de mensen die Hilton maken: de portiers, de baliemedewerkers, bedienend personeel, barmedewerkers, technisch medewerkers, koks en keukenmedewerkers. Maar achter de schermen is ook de tuin, de technische ruimtes, de keuken, de vergaderzalen, het dak. En…… Hilton is natuurlijk ook Suite 702, de John & Yoke Suite, in 1969 start van de wereldbekende “Bed-In” for peace en suite 301, de Van Gogh Suite, geinspireerd op de “Sterrennacht “ en “de Slaapkamer”.
__________________________________________________
Clubuitje Zuidas oktober 2018 :

Een zakendistrict in opbouw aan weerszijden van de Ringweg-Zuid in Amsterdam. Station-Zuid ligt in het midden.
__________________________________________________
Clubuitje HILTON-Soestduinen september 2019 :

Hilton Soestduinen